dimecres, 25 de setembre del 2013

Caçadors d'ombres-Cassandra Clare.

Primer de tot, en aquest text faré el "resum/comentari" sense gaires detalls, perqué és un llibre molt bo i m'agradaria que us el llegisiu. 
Una nit li va canviar la vida a la Clary Fray........Estava amb en Simon, el seu millor amic a una discoteca quan va veure un noi i una noia que entraven a una habitació per personal, però el que més li va extrenyar va ser que tot seguit entraven dos nois més amb un ganivet. Naturalment, li va dir a en Simon però ell no va veure res.La Clary es va extrenyar i els va seguir, a dins va veure que els dos nois i la noia lluitaven contra el "primer" noi i el mataven, la Clary els ho va intentar impedir però no va poder. Avans d'entrar, però li va dir a en Simon que avisés als de seguretat, aixì que quan van sortir tots quatre, s'els van trobar però els dde seguretat no podien veure als tres nois, tal com la havien advertit avans de sortir.
En un bar, en Simon i la Clary estan parlant sobre una possible nòvia d'en Simon, va veure que un noi de la discoteca (dels que anaven amb la noia) li va parlar, aixì que la noia va sortir del local i li va començar a dir......

Molt bé, aquí és on comença tota la acció propiament dita o sigui que us deixo aquí !! 
Quan acabi el segon llibre de Caçadors d' Ombres ja us passaré el comentari! Ja rumiaré si us el faig complert o no!!! 

Adèu Caçadors!
PD: un dels nois que anava amb la noia, que es diu Alec utilitza un arc!! l'altre es diu Jace

1 comentari: