dilluns, 5 d’agost del 2013

En Flames

En Flames, la segona part de Els Jocs de la fam...
Els jocs s'acaben i la Katniss i en Peeta tornen al districte 12 però no a la seva antiga casa sinó a Ciutat Victòria, que és on tenen de viure els guanyadors dels Jocs de la fam. Tot semblava que tornava a la normalitat...però la Katniss davant de les càmeres tenia de fer veure que està enamorada d'en Peeta per continuar la farsa i sobreviure, i aquí ja hi ha un exemple que és esclava dels Jocs. Però això comporta que la relació amb en Gale es ressenti ja que, ell està enamorat secretament de la Katniss i li fa molt mal que en Peeta i ella estiguin junts.
Quan tot semblava que s'estabilitzava el president Snow anuncia que hi haurà uns altres Jocs per celebrar l'aniversari dels Jocs, doncs resulta que tenen de participar els antics campions de els jocs, cosa que és molt estranya perquè en principi si has guanyat els jocs un cop ja no hi tens de participar més. Resumint que l'Snow ha decidit fer això per venjar-se de en Peeta i la Katniss. Com algú pot ser tant cruel? el problema és que MAI et pots escapar dels JOCS i aquest és el missatge que dóna l' Snow.
Al final del llibre tots els antics guanyadors dels jocs que hi estan participant (amb excepció dels que han mort) s'escapen cap el districte 13 menys en Peeta que el capturen.

El que vol donar l'autora crec que és la crueltat d'alguns no té fi.
El segon llibre es pot apreciar també que comença una revolta al fer tornar en Peeta i la Katniss als Jocs i això és clau per el tercer llibre.

Això és tot! Fins a la següent entrada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada