dijous, 8 d’agost del 2013

L'ocell de la revolta- Suzanne Collins

L'ocell de la revolta.. el tercer i últim llibre dels Jocs de la Fam, ben trobat el nom....Katniss... la muntagarlaire..l'ocell...La història de la muntagarlaire relacionada amb la Katniss remunta al primer llibre, amb el fermall que portava. Però no va ser fins que en una entrevista va portar un vestit que si girava el vestit es consumia, i donava la impresió, al final, que la Katniss era l'ocell. Va ser aquí quan la van relacionar amb ell. Però perqué de la revolta? fàcil perquè la Katniss va iniciar una petita revolta al llarg dels primers jocs, petita, però hi era. La primera: quan va "honorar" a la petita Rue, la segona: quan ella i en Peeta es van enfrontar al Capitoli menjant-se els vedats nocturns, cosa que no va passar al final perquè els altres van acceptar que poguessin viure els dos. Doncs aquesta és la raó baja, després falta el que va passar al segon llibre, però aquest és lògic ; és van escapar dels Jocs.
Tornem al llibre, tots els tributs s'escapen dels Jocs i van al Districte 13. La Katniss i els altres es recuperen, la recuperació de la Katniss crec que és la més dura perquè ella té terror a estar sota terra degut al traume que va patir quan el seu pare va morir a les mines.(Es que el districte 13 fan tota la vida sota terra per protegir-se contra el Capitoli) .Però la Katniss i un tribut més volen entrar al exèrcit per poder viatjar al Capitoli en un futur.
Els del 13 van enviant espots per animar la revolta.
Passa temps i la Katniss i el seu equip aconsegueix arribar al Capitoli, però maten a la seva germana petita, la Prim, i la Katniss jura venjar-se. Quan per fi aconsegueixen capturar l'Snow, preparen una cerimònia per matar-lo, però la katniss assasina la Coin i no l'Snow, perquè compren que la Coin en realitat és més perillosa que el mateix president! Després d'això la empresonen però un amic seu aconsegueix fer-la sortir al·legant que està mentalment confosa i malalta.
Al final del llibre la katniss es veu amb en Peeta feliçment casats i amb dos fill en un món sense districtes, però perqué no va triar en Gale? perquè va comprendre que prefereix pau que més ira, ja en té prou ella.

bé, això és tot!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada