diumenge, 8 de desembre del 2013

Pandemonium (segona part de Delirum)- Lauren Oliver

Primer de tot perdó per haver trigat tan a fer el comentari d'aquest llibre! he estat molt ocupada però ara que ja s'han acabat els exàmens del primer trimestre ja podré escriure els comentaris corresponents! :) 
Pandemonium és la segona part de Delirium....Primer de tot tinc de dir que és un gran llibre i s'acaba d'una manera molt impactant... Però tot al seu moment... al començament la Lena té de superar moltes adversitats al territori salvatge! (Com ja recordeu la Lena va saltar la tanca però l'Àlex s'hi va quedar...)
La Lena després del "shoc" de perdre l'Àlex només tenia una cosa al cap: córrer com si li anés la vida.. de fet si, però ella només tenia una cosa al cap córrer... l' última cosa que li havia dit l'Àlex... 
La gent dels Territoris Salvatges la van curar, anaven passant els dies i l'hivern s'acostava... s'acostava l'hora d'emigrar cap el sud... Van marxar primer uns invàlids per preparar els campaments... Però van arribar les complicacions... Un bon matí la Lena va anar a l'arbre de les comunicacions i s'hi va trobar pintura vermella ( l'abre de les comunicacions és un arbre on hi ha uns nius, i els aliats de dins de la tanca alimenten als ocells amb menjar i pintura.. i el vermell vol dir FUGIU ) 
Va saltar i va córrer cap al campament, allà els altres van agafar molt poca cosa i van fugir cap al primer campament que van preparar pel viatge. Aviat van venir uns avions i ho van bombardejar tot... va quedar tot destrossat... van seguir el recorregut preocupats per la Blaveta (una nena que estava molt malalta per culpa del fred), per la falta de previsions i per dos invàlids que encara no havien tornat de preparar el 2n campament.
Els dies van passant i la Blaveta mor... Hi ha un atac però apareixen els  dos invàlids extraviats... 
Aquell dia a la Lena li fan la marca falsa al coll per fer-se passar per una invàlida.

Al cap d'uns mesos l'envien a Nova York i el seu objectiu és vigilar a un noi que encara no està curat.
En una convenció d'una organització que lluita per estendre la cura. En aquesta convenció ataquen els incurats però uns incurats salvatges que només volen violència.
El noi que té de vigiliar s'escapa per una boca d'un túnel de metro i la Lena el segueix, allà els segresten i es queden tancats a una habitació durant molt de temps, aconsegueixen escapar però els persegueixen, llavors apareixen un grup de persones que viuen sota terra, van passant els dies mentres els curen.... però finalment  els porten a la superfície. 
La Lena i el noi van a un refugi que hi ha a les afores de Nova York i es renten i mengen una mica.... Apareix la policia i els arresten per haver mostrat afecte... a la Lena la salven uns falsos policies però al noi l'agafen. La Lena el va a salvar ja que s'hi ha enamorat.
Resulta que està en un hospital, el treuen d'allà i el porten a un cuarter general....
Llavors cuan la parella s'està dient que no es separarien mai apareix l'Àlex... Però un Àlex canviat.. diferent....
Molt bé això es tot caçadors!!! 
Un final impactant per un llibre impactant! 
( Per cert Pandemonium també és el nom de la discoteca en que la Clary ( de caçadors d'ombres) veu com maten a un dimoni... el començament de la història.... Coincidència? Pandemonium és sinònim de grans canvis! això segur! ) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada