dilluns, 7 d’abril del 2014

MAZE RUNNER SAGA- James Dashner

Tinc que dir que aquesta saga és una de les MILLORS que he llegit. És bestial , post-apocalíptica i futurista, bàsicament bestial!. 
Tot hi que sigui una saga només faré una breu introducció del primer llibre per no fer cap SPOILER.

Tot comença quan la terra va ser,bona part,destruïda per erupcions del sol i va aparèixer un virus anomenat la "llamarada" en honor a les erupcions solars. 
Un grup de gent anomenat Cruel volen buscar la cura a aquesta pandèmia, aquest grup busca nois aptes per observar-los en diferents proves i calcular les seves variables.
Thomas (el nostre protagonista ) es troba tot d'una a un ascensor que el portarà a l'Àrea un pis quadrat amb un cel obert però que hi ha unes parets que es mouen tancant i obrint les portes a l'entrada de l'estrany laberint. Les estranyes porten s'obren de dia i es tanquen de nit, però sort d'això perquè dins aquest laberint hi ha unes criatures monstruoses. 

Els meus personatges preferits sens dubte són en Minho , la Teresa i en Thomas però el que m'agrada més de tots és en Minho; lluitador,valent.. un bon intrèpid en general. 

La puntuació d'aquesta saga un 9/10 del llibre igual és increïble el recomano i molt. 
Ah, per cert aviat sortirà la peli :3 igual que la Divergent,Bajo la misma estrella...(Bajo la misma estrella ja me l'he llegit si voleu faig la ressenya o d'algun altre llibre només teniu que comentar-ho) 


una foto i uns stills de la peli: 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada