dilluns, 12 d’agost del 2013

Dos ciris al diable- Laura Gallego

Dos ciris al diable..... gran novel·la d'aventures però amb un punt especial ; d'àngels i dimonis! No és la típica aventura del bé i el mal, és una cursa, un dilema, és: que tenim de salvar la humanitat o el món?
La protagonista és la Caterina o Cat, Caterina significa de doble llinatge i és un nom molt ben escollit perquè la Cat és filla d'un àngel i d'un dimoni, però van assassinar el seu pare, llavors la Cat fa tot el possible per descobrir qui és l'assassí, un dimoni l'ajuda fins que un altre dimoni molt poderós també l'ajuda, i per això no es pot moure d'un hotel molt luxós. Però un dia ve un àngel fals i la mata, llavors es converteix en fantasma i el seu enllaç és l'Angelo el primer dimoni. En aquest estat la Cat descobreix moltes coses : 
1- Que l'assassí és la seva mare.
2- Un grup de dimonis i àngels planegen destruir la raça humana
3- Un altre grup de dimonis i àngels pretenen crear novament una altra raça d'humans mig dimonis mig àngels, per poder salvar la humanitat.
4-Ells és la primera de la raça dimoni-àngel i per això la van matar.

El perquè de destruir la raça humana , és que ho estem destruint tot, el que fa milions d'anys que ha evolucionat ho hem fet malbé en una dècada. 
L'altre parer és salvar-la, però creant noves vides, més dimonis-àngels.
Al final el pla de matar els humans fracassa, perquè hi intervenen els arcàngels Miquel, Rafael i Remeiel, però per altre banda també hi intervé Llucifer el senyor de l'infern.
En acabat la Cat se li apareix el túnel de llum. 
Al final del llibre es veu que Astarot (un dimoni important, el protector de la Cat) i l' arcàngel Gabriel tenen un fill, que anomenaran Caterina.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada