dimarts, 20 d’agost del 2013

Si no em desperto- Lauren Oliver

Si no em desperto........ un nom que et fa pensar oi? doncs d'això és exactament del que tracta el llibre, SI NO EM DESPERTO.....
La Sam, una estudiant de batxillerat popular a l'institut, semblava que tot li anava bé....No va sospitar gens ni mica del seu últim dia de Sant Valentí, o més ben dit els seus últims dies de Sant Valentí.
El seu últim dia.....
Al final d'aquest fatídic dia, tornant d'una festa on hi va aparèixer la sonada de l'institut. La aparició de la Juliet Sykes, va insultar una per una a la Sam i les seves amigues, per tot el mal que li van fer, però després d'això la Lisnday (una de les amigues de la Sam) li va tirar la beguda pel cap, i així tothom. 
Quan tornaven amb el cotxe, la Sam va veure un flaix de llum i tot seguit va sentir com si caigués al buit, i es va despertar al seu llit.
La Sam es va passar els següents dies fent bogeries, va repetir el dia de Sant Valentí una vegada i una altre....
Una nit les va convèncer que no anessin a la festa, per no tenir que pujar al cotxe i "morir" altre cop.  
Es van adormir i quan eren les dotze tocades, la mare de l'Ally les va despertar esvalotada, la Juliet Sykes era morta. Es va suïcidar d'un tret. 
Aquesta notícia va causar una forta impressió a la Sam, i es va prometre que la intentaria salvar, que no es mereixia morir així.
Passen els dies i la Sam s'enamora d'en Kent (l'amfitrió de la festa ) i deixa el Rob.
Els últims dos dies la Sam passa els dos últims dies a casa d'en Kant després de la festa, el primer cop, la Sam intentava evitar que la Juliet es suïcides, i el segon pels mateixos motius.
Al final del llibre la Sam, va intentar atrapar a la  Juliet quan ja estava a la carretera intentant-se suïdar, hi parlar i li fa entendre que aquesta no és la solució, però la Juliet li diu que ja és massa tard per ella i es trira, Però la Sam també s'hi llença, topa amb la seva esquena i ella surt disparada rodolant cap el voral contari. Just en el moment en lque dues forgonetes convergeixen.
La Sam sent una escalfor que li recorre a tot el cos, i veu una cara blanca que li diu: m'has salvat, Perquè?
Bé això és tot.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada